Cateringservice Spijkenisse

Wij zijn een veelzijdig bedrijf met een aantal afdelingen. Samen vormen de afdelingen een totale verzorging voor uw evenement of feestje.

Your Site is faster to build.

Premium WordPress Themes with Single Click Installation, Just a Click and your website is ready for use.

Wij zijn gestopt per direct met catering werkzaamheden en het organiseren van grote evenementen. PER 1 JANUARI 2021 ZAL DEZE WEBSITE WORDEN VERWIJDERD.

Ontbijtservice

Ontbijtservice Spijkenisse kan een ontbijtje verzorgen zoals voor een trouwerij, een verjaardag, zoveel jaar getrouwd, een nieuwe woning, bij een geboorte of zomaar als “bedankt” bijvoorbeeld. Eigenlijk voor iedere gelegenheid hebben wij wel een ontbijt.

Ron Stolk Produkties

Wij zijn een veelzijdig bedrijf dat bestaat uit een aantal afdelingen. Samen vormen die afdelingen een totale verzorging van uw evenement of feestje voor u en uw gasten. U geeft uw wensen en/of ideeën door en wij voeren alles tot in de puntjes voor u uit.

Taart & cupcakes

Taart & cupcakes is ons derde kindje en verzorgt alles op het gebied van taarten en cupcakes. De ingrediënten voor het zelf maken van cupcakes of taarten kunt u via onze webshop bestellen en dan heerlijk aan de slag in uw eigen keuken.

E & W Planner

E & W Planner spreekt eigenlijk voor zich zelf: U kunt door ons bedrijf een evenement of trouwerij volledig laten verzorgen, vanaf de planning tot aan de uitvoering! Deze afdeling werkt veel samen met diverse andere bedrijven en we hebben de beschikking over een eigen officiële trouwlocatie aan het strand.