Event catering

wp3e0b22c8_0fAls u een groot evenement wilt verzorgen, komt daar veel bij kijken. Opbouw van het evenement, organisatie, catering. En alles moet er perfect en professioneel uitzien. Om uw evenement deze uitstraling te geven moet u bij Cateringservice Spijkenisse zijn.

Wij kunnen ook de grote evenementen aan en hebben de ervaring om het aan niets te laten ontbreken. Perfectie en professionele uitstraling staan bij ons op de eerste plaats. Op het gebied van catering is uw wens onze opdracht.

wp59d23afb_0fHet gehele traject van organiseren tot aan de uitvoering kunt u aan ons overlaten.

De kwaliteit moet goed zijn, de samenstelling en de presentatie moet aansluiten op het concept en de sfeer die u in gedachten heeft. Het grote geheel, bezoekers en gasten mag het aan niets ontbreken.

De uitvoering kan op elke locatie plaatsvinden. Een onderdeel van het geheel is ook de aankleding en entertainment. Daarvoor hebben wij Ron Stolk Produkties die alles kan verzorgen van tenten, huur materialen, entertainment.

wp5e8d1709_0fDit deel van ons bedrijf maakt van uw gedachten werkelijkheid zonder dat u er iets voor hoeft te doen. Wij regelen ook eventuele vergunningen en alles wat rond uw evenement nodig is tot aan het opruimen van de locatie.

Kijk voor huur materialen, tenten en entertainment ook eens op www.ronstolkprodukties.nl